27/03/’20 – Vrijdagmiddag, vanuit een zonnig Goeree-Overflakkee

27/03/’20 – Vrijdagmiddag, vanuit een zonnig Goeree-Overflakkee

 

Het weekend komt er aan, de lucht is strak blauw en de vogels kondigen de lente aan.

De bakker heeft zijn werk gedaan, de vers knapperige broden zijn afgeleverd door Broodbutler, laat de zaterdag maar komen! Traditioneel een drukke dag voor de Butler, omdat iedereen graag een beetje extra uitpakt.

 

Iedereen is blij zodra het brood aan de deur komt, de Broodbutlerboxen staan keurig te wachten om gevuld te worden en toch. Er hangt iets in de lucht. De straten zijn stil, er zijn geen markten die zoemen van bedrijvigheid, de kletsende mensen op de hoek van de straat zijn verdwenen.

 

Natuurlijk, iedereen weet waar het over gaat en niemand wilt het er eigenlijk wéér over hebben. Laten we het dan ook voor 1x niet doen. We slaan het onderwerp over en gaan gelijk door naar waar het om draait. We zijn dankbaar! Dankbaar voor de mensen die voorop gaan, dankbaar voor de mensen die blijven gaan en waar wij op kunnen bouwen. De vakkenvullers, de artsen, de postbodes, de mantelzorgers en iedereen die verstandig binnen blijft, hoe zwaar dat ook is. We zijn dankbaar en trots. En het gaat beter worden, dat is zeker!

 

Tot die tijd helpt Broodbutler graag. Door zo lang mogelijk door te gaan met het leveren van de lekkerste producten van de bakker. Zo helpen we jullie, zo helpen we de bakkers, zo zetten we een stap in de goede richting. Wat zijn we blij dat we die rol mogen vervullen.

 

En we willen meer doen. We kunnen als kleine, nieuwe partij nog niet veel betekenen. We hielden een leuke actie waarbij jullie elkaar konden taggen op Facebook. Je laat diegene die een steuntje of bedankje kan gebruiken weten dat je hem of haar waardeert en met wat geluk loten we diegene uit voor wat mooi gebak wat we gratis afleveren. Het is maar een kleinigheidje, maar we doen het met alle liefde – we moeten laten weten dat we blij zijn met elkaar en helpen waar kan!

 

Daar kunnen we nog op inspelen. In deze tijden van zelfopoffering en isolatie, is het moeilijk om langs te gaan bij de mensen om wie je geeft. Zolang Broodbutler de ronde blijft rijden, willen we aanbieden om op de komende zaterdagen 3 adressen op het eiland uit te loten waarbij we op verzoek kunnen afleveren.

 

Denk bijvoorbeeld aan het bloemstukje dat je hebt samengesteld en graag bij je tante het dorp verderop zou willen bezorgen. Dat regelen we voor je!

Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen die je hebt gedaan voor je moeder aan de andere kant van het eiland. Bezorgen we!

Denk bijvoorbeeld aan die stapel boeken die je goede vriendin graag zou lezen, terwijl ze bijkomt van haar nachtdiensten. Die gaan wij aan de deur brengen!

 

Natuurlijk zitten hier ook beperkingen aan, maar als we iemand kunnen helpen, doen we het graag.

Heb je zo’n wens, kunnen we je helpen met een ritje op het mooie eiland en is je levering handelbaar (denk aan onze rug J), stuur ons een berichtje en als we je uitloten, nemen we contact met je op om de details te bespreken.

 

Broodbutler wenst iedereen het allerbeste toe.

Alle goede adviezen terzijde: wees verstandig en blijf gezond!

 

Help elkaar een beetje en tot snel – #Broodbutler #Daslief #SIRE

Dit bericht is gepost in Brood. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *