Het broodbutler proces

Allereerst

Wij zijn uw Broodbutler! Het gesjouw en de tussentijdse ritjes naar de bakkerij zijn vanaf nu verleden tijd. Wij verzekeren u van uw favoriete producten uit de lokale bakkerij, gratis geleverd op de door u aangegeven locatie en datum.

Vul uw postcode in op de homepagina van Broodbutler en u wordt direct doorverwezen naar het assortiment van uw lokale bakker.

 

100% Bakkerijproducten

Selecteer hier eenvoudig de producten welke u graag bezorgd wilt hebben op het door u op te geven adres en aflevermoment. Uw bestelling kan tot 13:00uur voor de dag van bezorging aangepast worden in uw account, waarna wij zorgen dat uw brood de volgende ochtend vers wordt gebakken & geleverd. Ideaal, toch?

Bezorging

Uw bestelling wordt op het door u aangegeven adres afgeleverd! Bent u niet thuis? Geen nood! Als extra service levert Broodbutler uw bestelling af in de afgesloten Broodbutler-Box welke tegen statiegeld geplaatst wordt op de door u aangegeven locatie in bijv. de voortuin, achtertuin, schuur etc.

Klant is koning

Spreekt voor zich! Wij als butler staan volledig tot uw dienst. Indien er enige vragen zijn, schroom dan vooral niet ons te contacteren. Vraag het hier!