Hi, leuk dat je iets meer over ons wilt weten!

Wij zijn Broodbutler en wij gaan zorgen voor jouw boterham. Je shopt online, kiest een aflever-dag, de bakker gaat aan de slag & wij doen de rest: zo makkelijk is het.

Eigenlijk is het net als vroeger. De bakker die zijn vers gebakken broden langs de deur kwam brengen met paard en wagen of op de bakfiets – pure ambacht, maar nu net een stukje moderner. Ideaal voor de mensen die slecht ter been zijn, drukke carrièremakers die geen genoegen nemen met minder kwaliteit of voor iedereen die geen excuus nodig heeft om te kiezen voor gemak gecombineerd met luxe – we begrijpen het volledig!

Het zit zo: wij, als Broodbutler, hebben een platform opgezet waar we de beste producten van de beste bakkerijen aanbieden. Lokale bakkerijen bij jou in de buurt; niet alleen zorgen we zo voor bekende producten & perfecte service (de bakker kent zijn klant!), jij draagt je steentje bij aan de lokale economie en dat met het meeste gemak!

Wij beginnen met Broodbutler op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Hier werken we samen met bakkers waarvan wij kunnen garanderen dat ze de beste producten hebben. Simpel en ook nog eens persoonlijk geselecteerd. Op Goeree-Overflakkee is de grootste uitdaging ook gelijk het mooiste aan het hele project: er zijn geen grote steden, enkel fraaie dorpen waar we hopen een mooie band met jullie op te bouwen. Intussen zijn we zover dat we ook Hellevoetsluis gaan bedienen!

Daarom stellen we ons graag eens voor! Wij zijn Frank Post en Alain Manders & gaan zorgen dat Broodbutler jou van dienst is, van dag tot dag. Als ondernemende types was het een groot plezier te werken aan de website en te zorgen dat alles (hopelijk!) zo makkelijk mogelijk te bestellen is.

Buiten het gemak voor jullie, dragen we bij aan het succes van de lokale ondernemers en doen we ons best banen te creëren. Als je kansen of een rol voor jezelf ziet, laat het dan weten!

Voor Broodbutler hopen we dat er een mooie toekomst is weggelegd. We zullen er alles aan doen om de service en kwaliteit hoog te houden, waarna we onze services uit willen breiden (denk bijvoorbeeld aan een ‘herhaaldelijke bestelling’, waarbij elke week je favoriete producten aan de deur worden geleverd of een ‘track-systeem’, waarbij je de bezorger in de smiezen kan houden (en de deur vast open kan zetten, zodra we in de buurt zijn).

Uiteindelijk zullen we natuurlijk ook proberen uit te breiden naar andere regio’s, dus leveren we nog niet bij jou in de buurt maar heb je wel interesse? Stuur ons een berichtje en dan gaan wij ons best doen.

Mochten jullie wensen, vragen of -nee toch- klachten hebben, twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen. We horen graag van je! Sterker, als je iets over Broodbutler kwijt zou willen op deze pagina, kom maar door.

Wij staan in ieder geval te popelen om je van dienst te zijn, dus klik snel hier om een bestelling te plaatsen of klik hier om gewoon eens hallo te zeggen! (Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, de verse acties zie je daar als eerste!)

Tot ziens!

Frank & Alain, Broodbutler

Frank Post

Alain Manders